Counseling en Coaching

Wat ik doe als counselor zit tussen een coach en een psycholoog in. Het verschil tussen counseling en coaching is dat je bij coaching meer een concreet vraagstuk hebt als vertrekpunt.

En bij counseling is de hulpvraag vaak psychosociaal. Dat wil zeggen met problemen bijvoorbeeld door stress, burnout, traumaverwerking, depressief gevoel, verwerking van verlies door overlijden of echtscheiding kun je bij mij terecht.

Het mooiste aan counseling vind ik om te zien hoe iemand zijn groeiproces ingaat. In het begin kunnen cliënten wat onzeker zijn. Door te kijken naar de rode draad, als het ware samen met de cliënt in een helicopter van bovenaf naar de situatie te kijken, geeft het inzicht dat nodig is om zich te verbeteren. Daarnaast geef ik handvatten om weer opgeladen en ontspannen te kunnen functioneren. Dat ik mag meehelpen hoe iemand weer groeit en bloeit, maakt de cliënt èn mij helemaal gelukkig.

Voor angsten en trauma’s zet ik vaak EMDR in. Daarnaast gebruik ik ook familieopstellingen, NLP en EFT, kort gezegd: ik gebruik datgene wat jìj nodig hebt om weer in je kracht te komen.

Lees hier de ervaringen van mijn cliënten.

Wil je ook rust en ruimte in je hoofd? Neem dan snel contact met me op:
tel. 06 57 33 77 55 of info@primeres.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s